FUTBOL
Esports 04/03/2015

L'expresident del Santos, condemnat a indemnitzar el pare de Neymar

La justícia brasilera ha condemnat en segona instància Luis Álvaro de Oliveira Ribeiro a indemnitzar el pare de Neymar per danys morals i difamació

Efe
1 min
El pare de Neymar defensa davant Ruz el seu dret a “guanyar diners”

São PauloLa justícia brasilera ha condemnat aquest dimarts en segona instància a l'expresident del Santos Luis Álvaro de Oliveira Ribeiro a indemnitzar per danys morals i difamació Neymar da Silva, pare del crac brasiler del Barça. La Tercera Cambra de Dret Privat del Tribunal de Justícia de l'Estat de Sao Paulo ha ratificat la sentència que va fer pública l'octubre passat el Tercer Jutjat Civil del Fòrum Regional de Pinheiro, a la capital paulista, i que preveia una indemnització a favor del pare de Neymar per valor de 20.000 reals (uns 6.110 euros).

La condemna en segona instància, publicada a la pàgina d'internet del Tribunal de Justícia de Sao Paulo, es basa en "danys morals, ofensa a la dignitat i imatge" que va patir el pare de Neymar per part de l'exdirigent esportiu.

De Oliveira Ribeiro va declarar el maig passat al canal de televisió ESPN Brasil que el pare del jugador era "mercenari, de mala índole i mentider" i ha detallat que part dels diners que va guanyar per la transferència del seu fill al Barça va ser per pagar suposades orgies en un hotel de Londres. "Creia que el pare de Neymar era el meu amic. Però avui no vull veure'l davant meu i si me'l trobés, en comptes de frenar, acceleraria. No li dono la mà i si l'hi estenc, seria per copejar-lo", va afirmar en el seu moment l'expresident del Santos , club en el qual es va formar Neymar.

stats