Una al·lèrgia complica la recuperació d'Ansu Fati

Una mala sutura interna de la lesió al menisc del davanter allargarà els terminis previstos

2 min
Ansu Fati, el dia que es va lesionar.

BarcelonaEl genoll d'Ansu Fati evoluciona més lentament del que s'esperava. Segons ha informat TV3, el jove davanter va tornar a passar pel quiròfan fa un mes perquè la recuperació no anava com tocava. L'ARA ha pogut confirmar que el tractament posterior a la primera intervenció va ser per reparar una al·lèrgia a la sutura interna de la lesió que mantenia la zona massa inflamada i impedia que el jugador pogués seguir les pautes de treball dels metges i els recuperadors. Amb el problema en principi resolt, s'espera que Ansu Fati pugui curar-se com estava previst, sense necessitar tornar a ser operat. Ara bé, és evident que el temps de baixa anunciat just després de produir-se la lesió superarà els quatre mesos. De fet, si el jugador torna als camps abans que acabi la temporada serà tot un èxit. El seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez, pretenia emportar-se'l a l'Eurocopa, però potser ha de buscar alternatives.

Ansu Fati es va lesionar el 7 de novembre en un partit de Lliga contra el Betis en una acció amb Aïssa Mandi. Va causar baixa quan era el màxim realitzador de l'equip, amb cinc gols en deu partits. La seva absència suposa un maldecap per a Ronald Koeman, que ja a l'estiu va demanar un davanter per compensar la sortida de Luis Suárez a l'Atlètic de Madrid. Sense l'uruguaià ni l'hispano-guineà, l'entrenador culer ha hagut de promocionar Martin Braithwaite, que ha passat de ser transferible a jugar freqüentment. El danès porta cinc gols en disset partits entre totes les competicions i acompanya Messi, Griezmann i Dembélé en atac.

Gerard Piqué, la cara entre tantes lesions

La complicació en la lesió de menisc intern d'Ansu Fati es confirma l'endemà de la recaiguda de Sergi Roberto, que podria arribar a acumular quatre mesos de baixa per una lesió al recte anterior de la cuixa dreta. Philippe Coutinho també en té per estona: es va fracturar el menisc extern a finals del 2020 i no tornarà com a mínim fins a l'abril. Paradoxalment, i malgrat tenir el lligament encreuat afectat, Gerard Piqué és el lesionat de llarga durada que podria rebre l'alta abans. Fa uns dies, coincidint amb el seu 34è aniversari, va aparèixer fent treball de camp a Sant Joan Despí. La tornada del central català a la competició podria produir-se en menys d'un mes. Li ha funcionat el tractament conservador.

stats