Bàsquet - Eurolliga femenina
Esports 18/03/2021

L'Spar Girona reacciona a temps a l'Eurolliga i evita que l'eliminatòria quedi sentenciada (66-74)

Les catalanes milloren al darrer quart contra el Perfumerías Avenida

2 min
Reacció a temps de l'Spar Girona

Mentre hi hagi esperança, hi ha vida. L’Spar Girona, després d’una primera meitat en què no va poder desconnectar el joc del Perfumerías Avenida ni imposar el seu relat, va reaccionar a temps en l’últim període i, malgrat acabar perdent el duel, manté les opcions en l’eliminatòria dels quarts de final de l’Eurolliga femenina (66-74). 

Després de derrotar el conjunt de Salamanca a la final de la Copa de la Reina la setmana passada, el tècnic de l’Spar Girona, Alfred Julbe, ja havia avisat que s’esperaven un Perfumerías “ferit però molt potent”. De fet, l’equip salmantí només ha perdut dos partits en tota la temporada, l’esmentada final de Copa i, el cap de setmana passat, contra el València en Lliga. Potser per això, perquè tenia l’orgull ferit, el Perfumerías va oferir una millor posada en escena que les gironines i va tancar el primer quart amb un avantatge de vuit punts (12-20). La defensa agressiva i les rotacions de Roberto Iñíguez continuarien al segon quart, amb Maite Carzorla liderant l’anotació del conjunt de Salamanca i ampliant l’avantatge al marcador abans del descans (27-39).

Però, com ja van ensenyar a la final de Copa, l’Spar Girona no és un rival que es rendeixi i, després d’una primera meitat de desencert, especialment en la faceta ofensiva (11 de 33 en tirs de camp), el millor encara estava per arribar. El Perfumerías va olorar la sang al tercer quart, esperonat per l’afició que va poder accedir al recinte, però les catalanes, malgrat arribar a estar 18 punts per sota, es van saber mantenir dins del partit fins al darrer període (41-55). Va ser llavors, sota el lideratge i el caràcter de Reisingerova, quan l’Spar Girona va aconseguir revifar les seves opcions en l’eliminatòria, però les salmantines aconseguien frenar la reacció catalana amb els triples de Samuelson.

Sense gairebé temps per descansar, aquest divendres, a la bombolla de Salamanca, disputaran el partit de tornada (19 h, Esport3).

stats