Barça

Koeman es mostra "preocupat" per Messi i defensa Griezmann amb la boca petita

El tècnic ha atès la premsa abans de l'inici d'un torneig solidari de golf que apadrina

2 min
Ronald Koeman consolant Leo Messi al final del partit d’ahir contra el Celta, l’últim del curs al Camp Nou.

L'entrenador del Barcelona Ronald Koeman no ha amagat que està "preocupat" respecte a la continuïtat de Leo Messi. El tècnic neerlandès ho ha dit abans de l'inici de la Koeman Cup, un torneig de golf solidari que apadrina al Club de Golf Barcelona de Sant Esteve Sesrovires. "Quan tot no està bé cal estar preocupat, però tinc confiança en el president [Joan Laporta] per solucionar aquest tema. És important per al club i per a la Lliga que es quedi el millor jugador del món", ha afirmat Koeman. "Laporta m'ha dit que tranquil, que estan treballant en el tema. Tenim confiança que seguirà amb nosaltres uns anys més".

L'entrenador blaugrana, que també ha criticat que Espanya hagi citat Pedri per als Jocs Olímpics -"no és bo jugar dos tornejos grans en un mateix estiu i té 18 anys"-, ha insistit que la renovació de Messi ha de ser la prioritat principal. Perquè l'argentí renovi el Barça necessita alliberar massa salarial i per aconseguir-ho cal vendre jugadors. "Comptaré amb tots els jugadors que tenim. Si hi ha algun canvi caldrà acceptar-lo, però són coses i decisions que ha de prendre el club. Ja veurem qui es queda i qui surt perquè encara queda molt, però la prioritat és que Messi es quedi per sobre de tot", ha valorat respecte als canvis que necessitaria fer l'equip per poder inscriure l'argentí a la Lliga respectant el fair play financer. "S'ha d'acceptar quina és la realitat del club. Per part dels jugadors també s'ha de fer un esforç. L'any passat ja van ajudar al club i tant els jugadors com jo hem de fer esforços".

En aquest sentit i malgrat que el jugador vulgui seguir vestint de blaugrana, el Barça no descartar fer calaix amb Antoine Griezmann, el segon futbolista més ben pagat de la plantilla. Koeman no ha sigut tan rotund amb la continuïtat del davanter francès, tot i que l'ha definit com un jugador "important". "Jo compto amb ell i amb tots. Ha sigut un gran fitxatge per al Barça i ha mostrat la seva qualitat. És molt bon jugador, però insisteixo que no sé quines decisions es prendran al final. El més important és que Messi es quedi". A banda de les sortides de jugadors com Pjanic o Umtiti, també voldria resoldre la complicada carpeta de Coutinho, amb un alt salari i que ara mateix està lesionat, com Dembélé.

stats