Barça
Esports 12/02/2021

Koeman arrufa el nas: "Moltes rotacions? No, tampoc tinc gaire per escollir"

El tècnic lamenta totes les baixes que tenen i la manca de reforços, i no preveu fer gaires rotacions contra l'Alabès

i
Albert Nadal
2 min
Ronald Koeman durant el Sevilla-Barça de l'anada de les semifinals de la Copa

Entre la derrota de Copa i l'anada de l'eliminatòria contra el PSG, l'Alabès visita el Camp Nou aquest dissabte. "Anem partit a partit. Ara mateix, és més important el partit contra l'Alabès que contra el PSG. Volem seguir amb la bona ratxa de victòries a la Lliga", ha afirmat Ronald Koeman, que s'ha negat a fer valoracions sobre el PSG: "D'això ja en parlarem dilluns", ha dit ras i curt.

"Ens falta gent al darrere, hem tingut mala sort amb les lesions: Piqué, Araujo, Dest... Ens falta contundència al darrere i hem d'apujar el nivell. Tampoc hem pogut jugar gaires partits amb la mateixa defensa. Crec que hem abaixat el rendiment en defensa amb tantes lesions...", ha valorat el neerlandès respecte a les nombroses baixes que té l'equip i després que Umtiti sortís a la fotografia dels dos gols contra el Sevilla. "Necessitem recuperar jugadors perquè és cert que es pot comptar amb els joves, però necessiten créixer físicament i tàcticament, com és normal. Casos com el de Pedri només n'hi ha un", ha afegit. També ha dit que no es partidari d'arriscar amb Araujo o Dest si dimarts contra el PSG encara no estan bé.

Sobre la possibilitat de fer molts canvis aquest dissabte contra l'Alabès del seu excompany Pitu Aberlado, Koeman ja ha avisat que no farà gaires rotacions. "Necessitem més frescor, però l'equip físicament està bé. És cert, però, que hi ha jugadors que han jugat molts minuts. No faré gaires rotacions contra l'Alabès: tampoc tinc gaire per escollir. Guanyar els partits també ajuda a l'estat anímic i això és important. Volem fer un bon partit i guanyar l'Alabès, que no ens ho posarà fàcil", ha afirmat.

Koeman tornar a carregar contra els àrbitres

L'entrenador blaugrana també ha tornat a carregar contra els àrbitres, un dels seus principals camps de batalla durant tota la temporada. "Amb poques coses et poden ficar en un problema... S'ha de vigilar. Si es critica els àrbitres s'ha d'anar amb compte amb les paraules...", ha dit amb ironia Koeman, davant de la possible sanció de quatre partits a Piqué per deixar entendre en una conversa amb el 'caster' DjMaRiiO que els àrbitres poden tenir un tracte de favor amb el Reial Madrid.

"Era penal, no entenc per què el VAR no hi va entrar. L'àrbitre em va dir que era falta, però fora de l'àrea. No entenc per què no ho van revisar. S'ha de donar la cara...", ha dit encara molt molest respecte a l'acció entre Suso i Jordi Alba en què els blaugranes van reclamar penal contra el Sevilla.

Per últim, el tècnic ha valorat el sextet del Bayern de Munic, l'únic equip que l'ha aconseguit juntament amb el Barça de Pep Guardiola. "El que ha fet el Bayern és impressionat, però el d'aquell Barça va representar alguna cosa més. Per a mi el Barça de Guardiola va fer el millor futbol dels últims 25 anys, més o menys".

stats