LLIGA ADELANTE
Esports 01/06/2016

"Ens jugam el futur del club i les il·lusions de cada aficionat"

Els capitans del Mallorca llancen un missatge de tranquil·litat i demanen a l'afició que confiï en ells

Ara Balears
1 min
Company, Pereira, Aveldaño, Yuste i Cabrero.

PalmaEls cinc capitans del Mallorca, Lucas Aveldaño, Héctor Yuste, Jesús Cabrero, Biel Company i Michael Pereira, han assegurat aquest dimecres que l'equip afrontarà el partit definitiu a Valladolid "convençut" del triomf.

"Ho donarem tot", han resumit els futbolistes en els dies previs al partit més important de l'entitat vermella dels últims anys.

El Mallorca no depèn de si mateix i encara que derroti al Valladolid en el Nuevo Zorrilla, haurà d'esperar una ensopegada de l'Almeria i la Ponferradina.

"Com a professionals hem d'estar preparats, ja que el partit del dissabte marcarà el futur de tots; tant de bo diumenge estiguem tots contents", ha assenyalat Aveldaño. "Ens jugam el futur del club i les il·lusions de cada aficionat", ha sentenciat l'argentí.

Ha afegit que la plantilla havia rebut l'ànim dels propietaris del club, que els han transmès un missatge de tranquil·litat.

"Sabem que tenim el seu suport i el dels aficionats; els demanam que confiïn en nosaltres", ha indicat.

Héctor Yuste, per part seva, també ha admès que l'objectiu a principis de la temporada era l'ascens.

"Ara la responsabilitat recau sobre nosaltres. Hem de donar la darrera empenta i estar tots junts perquè estam convençuts que si guanyam, ens salvam", ha assenyalat.

Segons Yuste, l'equip ha de sortir concentrat des del principi: "Serà un partit llarg i no hem de cometre errors. A més, cal deixar clar que som nosaltres els que ens jugam alguna cosa", ha subratllat.

stats