BARÇA
Esports 12/07/2015

Josep Lluís Núñez i els seu fill estarien fent feines comptables i d'administració a la Fundació Pare Manel

Segons informa la Cadena Ser, les hores formarien part dels tallers i tractaments de rehabilitació que segueixen per complir la condemna de dos anys de presó

Ara
1 min
Sis anys de presó L'empresari immobiliari i expresident del Barça, Josep Lluís Núñez, va sortir capcot ahir de l'Audiència de Barcelona.

BarcelonaL'expresident del Barça Josep Lluís Núñez i Clemente i el seu fill, Josep Lluís Núñez i Navarro, estarien fent feines comptables i d'administració a la Fundació Pare Manel. Segons ha informat la Cadena Ser, serien unes hores que formarien part dels tallers i tractaments de rehabilitació que segueixen per complir la condemna penitenciària de dos anys i dos mesos de presó que els van imposar per haver subornat funcionaris d'Hisenda.

Aquesta mateixa emissora ha informat que l'expresident del Barça no ha tornat a dormir a la presó. Tot i que el jutge n'havia ordenat l'ingrés dues vegades, el seu advocat ho ha recorregut i l'Audiència de Barcelona li ha donat la raó. En canvi, el fill sí que passa les nits al centre penitenciari.

stats