BARÇA
Esports 05/11/2019

Recaiguda de Jordi Alba, lesionat un altre cop al bíceps femoral

El lateral, que ja va acabar amb problemes contra el Valladolid, ha sigut substituït per Sergi Roberto

Alber Nadal
2 min
Jordi Alba en l'escalfament previ al partit contra l'Slavia

BarcelonaMés problemes per al Barça, que va a la deriva en el joc i suma una nova baixa important: la de Jordi Alba. El lateral va acabar el primer temps coix després de fer-se mal en una acció defensiva, i Sergi Roberto el va haver de substituir al descans. Poc després, el club va emetre un primer diagnòstic: molèsties als isquiotibials de la cama esquerra. “És una lesió muscular, però hem d’acabar de saber si té alguna cosa a veure amb la que ja va patir”, va explicar Valverde. I així ha estat, el jugador pateix una recaiguda de la lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. El club però, no ha informat del temps de baixa, però no jugarà segur contra el Celta.

Al setembre es va lesionar el bíceps femoral de la cuixa esquerra al camp del Borussia Dortmund. Un mes després va reaparèixer jugant els 90 minuts contra l’Eibar. Davant del Valladolid, tot just fa una setmana, va ser canviat al minut 78 per molèsties. Al Ciutat de València no va jugar ni un minut, però era a la banqueta. Ahir en va durar 45. Mentrestant, Junior va ser descartat tant dissabte contra el Llevant com ahir contra l’Slavia. La solució de Valverde ha sigut situar Semedo al carril esquerre. “Sempre deixo un lateral a la banqueta. L’altre dia va ser el Jordi i avui el Sergio, que ens serveix per jugar per les dues bandes. Però comptem amb Junior. Jugarà partits”, va dir el tècnic.

“Busquets s’ha marejat”

Busquets tampoc va acabar el partit i quan va passar per la zona mixta va fer un gest que donava a entendre que no estava del tot fi. Valverde va descartar que pateixi cap lesió. “Ha sigut un mareig. Ja estava marejat al descans, però no té res a veure amb problemes físics”.

stats