WATERPOLO
Esports 19/05/2014

Jennifer Pareja: "La gent vol retirar-me, però arribaré a Rio 2016"

La jugadora del CN Sabadell diu en una entrevista al COE que vol aconseguir l'or als Jocs Olímpics

Efe
2 min
Jennifer Pareja intenta un llançament contra Hongria

MadridJennifer Pareja, reconeguda per la Federació Internacional de Natació (FINA) com a millor jugadora mundial de l'any 2013, confia a arribar als Jocs Olímpics de Rio 2016 i "tancar amb un or" una carrera marcada pels seus múltiples èxits amb el Sabadell i amb la selecció espanyola de waterpolo.

"La gent vol retirar-me, però no sé per què", ha bromejat l'atacant del CN Sabadell, de 30 anys, en una entrevista a la web del Comitè Olímpic Espanyol (COE). "Físicament estic bé i tinc moltes ganes de seguir. Tant de bo puguem acabar els Jocs Olímpics amb un or", ha desitjat. Jennifer Pareja, subcampiona olímpica el 2012 i campiona del món el 2013, subratlla que la classificació per als Jocs Olímpics serà "complicada" però ha apuntat que el combinat estatal haurà de defensar la seva condició de favorita "lluitant cada partit" .

Abans d'iniciar el camí cap a Rio de Janeiro, el quadre dirigit per Miki Oca haurà d'afrontar el Campionat d'Europa, que es disputarà a Budapest del 14 al 27 de juliol. "A Hongria es viu molt el waterpolo. Em ve molt de gust viure aquests europeus perquè l'ambient serà súper especial", ha comentat. La jugadora d'Olot ha advertit que un possible encreuament amb Hongria "serà molt difícil" ja que l'equip amfitrió té l'oportunitat de prendre's la revenja de les semifinals del passat Mundial de Barcelona. "Ens tenen ganes i allí, a casa, suposo que més encara", ha analitzat.

Recolzada pels èxits individuals i col·lectius, Jennifer Pareja aposta per "estar sempre a dalt de tot", tant amb el Sabadell com amb la selecció espanyola. Després revalidar la Copa d'Europa amb l'entitat catalana, la gironina iniciarà en els propers dies la lluita pel títol de Lliga amb el repte de "superar els 110 partits sense perdre".

stats