LLIGA DE CAMPIONS
Esports 01/04/2013

Zubizarreta: "El retorn de Tito Vilanova és sinònim de normalitat"

El secretari tècnic creu que la decisió de la UEFA de rebaixar la sanció d'Ibrahimovic és un "precedent" de cara al futur

T.p.
1 min

BarcelonaEl secretari tècnic blaugrana Andoni Zubizarreta ha parlat abans de volar cap a París i ha afirmat que el retorn de Tito Vilanova a un desplaçament oficial del club és "sinònim de normalitat. Aquest equip està acostumat a aquestes situacions. Que Tito i Abidal tornin és una bona notícia".

El Barça vola amb 21 jugadors, un d'ells, Abidal, que repeteix convocatòria. Vilanova vola per primer cop amb l'equip, però no farà la roda de premsa prèvia al partit del Parc dels Prínceps.

Zubizarreta ha valorat la decisió de la UEFA de perdonar un partit de sanció a Ibrahimovic, motiu pel qual el suec jugarà contra el Barça. "És un precedent", ha comentat Zubizarreta. Ibrahimovic va ser expulsat a Mestalla i va rebre una sanció de dos partits, però d'un d'aquests ha estat perdonat. Sobre el PSG, Zubizarreta ha afirmat que "tenen qualitat individual i col·lectiva. Tenen molt talent en totes les línies i són experimentats, no jugaran amb por".

stats