LIGA ADELANTE
Esports 23/11/2014

El Girona vol ser líder en solitari de Segona (17h / Esports3)

Els de Machín reben el Recreativo amb la mirada posada en el duel de colíders entre Valladolid i Las Palmas

Efe
2 min
Els jugadors del Girona celebren un gol a Montilivi / LFP

GironaEl Girona rep aquest diumenge el Recreativo de Huelva a Montilivi, després de trencar la setmana passada la mala ratxa de dos partits sense guanyar, en un partit en el qual els catalans tenen l'oportunitat de posar-se líders en solitari, mentre els visitants volen confirmar la seva reacció.

El Girona venia de perdre dos partits consecutius davant de rivals directes com són Las Palmas i Valladolid, però la setmana passada, tot i no deixar les millors sensacions a la primera meitat, els de Pablo Machín van aconseguir remuntar i treure els tres punts del camp del Leganés amb un gol en l'últim minut. Aquesta victòria, acompanyada dels empats de canaris i castellans, va suposar que el Girona es posés colíder empatat a punts amb el Valladolid.

Diumenge, a les dotze del migdia, els catalans estaran molt pendents del duel entre Valladolid i Las Palmas, ja que podrien ser líders en solitari al final d'aquesta jornada. Per al partit, el tècnic Pablo Machín té els dubtes de Juncà, Pablo Íñiguez, Gerard Bordàs i David García que no s'han pogut entrenar amb normalitat durant tota la setmana.

"Per seguir a dalt hem de competir com ho hem fet en aquestes últimes jornades", ha dit Machín, que insisteix en fixar-se únicament en l'equip, però admet que amb el duel directe entre el Valladolid i Las Palmas, el seu equip té una bona oportunitat si guanya.

El Recreativo, que, amb 20 punts, està a un sol dels llocs de lligueta d'ascens, segueix assotat pels problemes econòmics del club i els impagaments a la plantilla; encara que l'equip de José Luis Oltra vol aïllar-se d'aquesta situació i fer un bon partit per consolidar la seva millora amb una victòria en un camp en el qual mai ha guanyat.

Alineacions probables:

Girona: Becerra; Cifuentes, Ramalho, Richy, Lejeune, Coris, Pere Pons, Eloi, Granell, Felip i Sandaza.

Recreatiu: Sotres; Córcoles, Menosse, Juanan, Víctor Díaz; Jesús Vázquez o Manu Molina, Dani Molina; Pedro Ríos, Álvaro Antón, Núñez i Joselu.

Àrbitre: Jesús Majordom Muñoz (comitè Castellà-Manxec).

Estadi: Municipal de Montilivi.

Horari: 17.00, Esports3.

stats