HOQUEI PATINS
Esports 09/06/2015

El Noia Freixenet presenta Pere Varias, Ferran Rosa i Xavi Caldú

Durant l'acte, que s'ha celebrat a les caves Freixenet, les noves incorporacions s'han mostrat amb ambició i ganes de fer oblidar el patiment de la darrera temporada

Jordi Graell
1 min

BarcelonaAquest dimarts les caves Freixenet han servit d'escenari per la presentació de les noves incorporacions del Noia Freixenet per la propera temporada. S'han presentat tant el nou entrenador, Pere Varias, com els jugadors Ferran Rosa i Xavi Caldú, així com el jove del planter Marc Palau, que puja al primer equip, igual que Oriol Xaus, que no ha pogut assistir a l'acte.

Varias, procedent del Moritz Vendrell -equip que ha aconseguit classificar en la tercera posició de l'OK Lliga- ha declarat estar orgullós de tornar al Noia, ja que “és el club que estimo i porto al cor”. A més, el tècnic sadurninenc s'ha mostrat ambiciós assegurant “que l'exigència se la posa un mateix” i que “tornar a la Copa del Rei és l'objectiu principal”. Pel que fa als jugadors, Rosa, procedent del Cafè Crem Calafell Tot l'Any, ha estat contundent afirmant que “arribo a un equip gran”, tot i que els patiments de la darrera temporada -en què el Noia es va salvar a l'última jornada del campionat- l'obligaran a “ajudar a millorar els resultats a través de fer gols”. Finalment Caldú, procedent del Vilafranca Capital del Vi i que torna al Noia després d'una dècada, ha afirmat que “em feia il·lusió acabar aquí a casa” i que el fet de tenir 38 anys l'obliga a “acceptar els minuts que tingui, ja que ja no tinc vint anys”, però que arriba per “tornar a disfrutar de l'hoquei i reenganxar l'afició després d'un any complicat”.

stats