HOQUEI PATINS
Esports 16/12/2012

L'Igualada marca el ritme al grup A de l'Eurolliga i el Barça empata a les Açores

Els Reus ha golejat i el Noia queda gairebé sense opcions de classificar-se després de caure a la pista del Lodi

El partit Candelaria-Barça

BarcelonaTecrera jornada de la fase de grups de l'Eurolliga. L'Igualada s'ha imposat a la pista del Quevert francès (4-6) i segueix ferm en el grup, ja que abans havia empatat al Palau Blaugrana i havia derrotat el Candelaria portuguès. Precisament el Barça ha viatjat fins la illa de Pico a les Açores per visitar la complicada pista del Candelaria, on ha arrencat un bon empat (3-3) que els deixa segons, però darrera de l'Igualada. Pablo Álvarez i Marc Torra han donat la volta al marcador al primer temps, però Tiago Resende i Gonzalo Suissas han marcat ràpidament a la segona part per situar el 3-2. Torra, de nou, ha fet el gol de l'empat quan faltaven sis minuts per la fi del partit.

La gran golejada del dia l'ha protagonitzat el Reus Deportiu contra el Cronenberg alemany (11-3).L'equip català ha acabat jugant amb cinc júniors contra un rival indigne de la màxima competició europea. Després de caure golejat a la pista del Benfica, el Reus s'ha recuperat i és segon del grup C per darrera dels portuguesos i per davant del Viareggio italià.

El Noia Freixenet, en canvi, ha perdut contra l'Amatori Sporting Lodi italià (1-0) i queda gairebé sense opcions de classificar-se ja que suma un sol punt després de les tres primeres jornades al grup B, on el Lodi i el Porto marquen el pas.