PRIMERA DIVISIÓ
Esports 28/01/2019

Rubi: "Només que ens falli un esglaó, ens podem desmuntar"

El tècnic blanc-i-blau deixa clar que, tot i aquest tram negre de resultats, se'n sortiran

Roger Requena
1 min
Rubi i Hermoso conversen durant el partit contra el Reial Madrid

Cornellà de LlobregatNou derrotes en deu jornades no amarguen el rostre de Rubi, que ha assegurat que, tot i no estar satisfet amb la derrota i la imatge mostrada contra el Madrid, el seu equip reaccionarà: "Estic convençut que ens adonarem que, polint detalls i recuperant gent, aquest equip tirarà endavant". El tècnic maresmenc, malgrat tot, ha reconegut que la fragilitat defensiva mostrada en les últimes jornades li preocupa: "A casa no ens han fet una gran quantitat d'ocasions, però fora de casa hem transmès força feblesa. Quan agafem ratxes de joc, millorarem en defensa i això servirà per guanyar partits".

Rubi ha lamentat que "només que falli un esglaó l'equip es pot desmuntar", si bé ha reivindicat que al seu equip no li falta intensitat: "A vegades no arribes a les pilotes dividides perquè el rival té més qualitat". El tècnic espanyolista ha tornat a negar que estigui amoïnat pel seu futur i ha posat la mirada al partit de Copa contra el Betis: "Vull intentar que l'equip es classifiqui. No tinc cap dubte que ens en sortirem. Estem passant un tram de calendari molt dur i fem un esforç per jugar cada tres dies".

Al tècnic blanc-i-blau també li han preguntat per alguns jugadors que han acabat amb problemes físics. De Baptistão ha comentat que "se li ha torçat el turmell i veurem com evoluciona". "És complicat jugar cada tres dies". Sobre Dídac ha apuntat que "té molèsties", i de Darder n'ha dit que "té fatiga". "Esperarem recuperar-los per dimecres".

stats