Futbol
Esports 02/09/2021

Espanya cau a Suècia, on no ha guanyat mai en partit oficial, i es complica la vida camí del Mundial (2-1)

L'equip de Luis Enrique queda en la segona posició del seu grup amb un partit més que els escandinaus

1 min
Espanya cau a Suècia, on no ha guanyat mai en partit oficial, i es complica la vida camí del Mundial (2-1)

BarcelonaDesprés de 66 partits d’eliminatòries per ser a la fase final d'un Mundial sense perdre, Espanya ha caigut a Suècia, on no ha guanyat mai en partit oficial (2-1). En el primer partit de la selecció dirigida per Luis Enrique després de l'Eurocopa, l'equip estatal ha marcat primer gràcies al valencianista Carlos Soler (5'), però en 60 segons el jugador de la Reial Societat Alexander Isak ja havia empatat. A la segona part, un gol de Claesson ha permès als escandinaus fer-se amb el liderat del grup amb tres partits jugats. Suècia ha guanyat els tres partits, superant Espanya, segona amb 7 punts després d'haver jugat quatre partits.

Si Espanya queda segona al seu grup de classificació per la cita del 2022 al Qatar jugaria una repesca. Espanya encara haurà de jugar quatre partits, el proper aquest dia 5 contra Geòrgia a casa. Després visitarà Kosovo, es desplaçarà a Atenes per jugar contra els grecs i rebrà en la darrera jornada als suecs. Els jugadors del Barça Sergio Busquets, Jordi Alba i Eric Garcia han estat titulars, així com el català del Vila-real Gerard Moreno. A la segona part també ha entrat l'extrem de L'Hospitalet de Llobregat Adama Traoré.

En els altres partits de la jornada, Itàlia, campiona europea, ha empatat amb Bulgària (1-1) i iguala la millor ratxa de partits oficials sense perdre de la història, amb 35 partits. Si en el proper partit no perd contra Suïssa, Itàlia superaria el rècord de Brasil i Espanya, les úniques seleccions que fins ara havien arribat als 35 partits sense perdre.

stats