Futbol Femení
Esports 13/10/2013

Ensopegada inesperada del Barça a Oviedo el dia que l'Espanyol suma la primera victòria

Les blaugranes no han pogut de l'empat a zero contra un recent ascendit. Les blanc-i-blaves s'han endut un intens derbi de Sant Adrià. El Llevant Les Planes cau a casa per la mínima

Natalia Arroyo
Les jugadores de l'Espanyol celebren el 2-0 de Bárbara contra el Sant Gabriel

Sant Adrià del BesòsLa sisena jornada de la Primera Divisió femenina només ha deixat bones notícies per a l'Espanyol, que ha trencat la mala ratxa que l'havia enfonsat a la cua de la classificació amb una victòria treballada davant el Sant Gabriel en el derbi de Sant Adrià (2-0). Un gol olímpic de Núria Mendoza als deu minuts de joc ha frenat l'ímpetu de les noies de Dani Limones que han vist com, a les acaballes i quan més a prop tenien l'empat (fins i tot jugaven amb una jugadora més per l'expulsió de Núria al minut 67), Bárbara sentenciava per donar els primers tres punts a l'equip de Santi García.

La sorpresa, però, l'ha protagonitzada el Barça, que s'ha deixat dos punts en la seva visita al camp de l'Oviedo Moderno, equip acabat d'ascendir, després d'un inesperat 0-0. Les de Xavi Llorens han sortit amb un onze ple de rotacions pensant en l'eliminatòria de Champions contra el Brondby i ho han acabat pagant sense gol.

Les blaugranes empaten ara amb 16 punts al capdavant de la classificació amb el Llevant, que ha derrotat el Llevant Les Planes per la mínima a Sant Joan Despí (0-1) en el partit que tancava el cap de setmana. L'exculer Olga García, amb l'ajuda involuntària de la defensa Elba Vergès, a qui li ha rebotat el xut, ha sigut l'autora de l'únic gol del partit. A poc del final s'ha viscut un moment de màxima tensió al camp, quan en una topada fortuïta, Joana Vega ha caigut a terra amb convulsions. La ràpida intervenció del fisioterapeuta del Llevant, Luis Beltrán, ha evitat que s'empassés la llengua. La jugadora està estable i sota supervisió mèdica.