Futbol

Dimitir abans que et facin fora: l'Eurocopa en tres tocs (dia 18)

La federació neerlandesa de futbol ha anunciat que Frank de Boer deixarà de ser seleccionador nacional

1 min
Frank de Boer

La federació neerlandesa de futbol ha anunciat que Frank de Boer deixarà de ser seleccionador nacional després de la derrota als vuitens de final de l’Eurocopa per 2-0. Aquest és el primer dels 'Tres tocs' del divuitè dia de l'Eurocopa.

1. Dimitir abans que et facin fora

“Anticipant-me a l’avaluació, he decidit no continuar com a seleccionador nacional. L’objectiu no s’ha aconseguit, això és evident”, ha declarat De Boer en un comunicat difós per la federació neerlandesa de futbol. El contracte signat per les dues parts exigia arribar almenys als quarts de final de la competició.

2. Les cases d’apostes canvien de samarreta

La victòria d’Espanya contra Croàcia i la posterior derrota de França davant Suïssa han comportat que els pronòstics del campió hagin fet un gir de 180 graus. Les principals cases d’apostes col·loquen el combinat entrenat per Luis Enrique com a favorit per aixecar el títol l’11 de juny a Wembley. El triomf de l’equip espanyol, que va necessitar una pròrroga per passar ronda, es paga a quatre euros per euro apostat de mitjana.

3. Un estiu sense olorar les vacances

Luis de la Fuente, seleccionador olímpic espanyol, va donar ahir la llista de 22 convocats, 18 més quatre suplents, en la qual va incloure sis jugadors que estan disputant l’Eurocopa: Unai Simón, Pau Torres, Pedri, Mikel Oyarzabal, Eric García i Dani Olmo. A banda d’aquests dos últims, hi ha quatre catalans més: Óscar Mingueza (Barça), Álex Domínguez (Las Palmas), Marc Cucurella (Getafe) i Javi Puado (Espanyol).

stats