Derrota dolorosa del Mallorca a Fuenlabrada (4-1)

Els de Luis García Plaza només han sumat un punt dels darrers nou

ARA Balears
Els jugadors del Fuenlabrada celebren un dels gols del partit.

PalmaEl Mallorca ha sumat aquest dilluns una derrota molt dolorosa a Fuenlabrada per 4 gols a 1. El conjunt madrileny ha estat molt superior als balears en un partit on els homes de Luis García Plaza han mostrat la pitjor imatge de tota la temporada. Els vermells, que només han sumat un punt dels nou darrers, perden la primera plaça de la classificació, que ara l'ocupa l'Espanyol.

El Fuenlabrada no ha donat opció a un Mallorca que s'ha vist superat des de l'inici. Dues errades de Manolo Reina han provocat els dos primers gols del partit, i un penal comès per Mboula ha suposat que els vermells acabassin la primera part amb 3 a 0 en contra al marcador.

Ja a la segona meitat l'equip balear ha intentat reaccionar. Al minut 56 Mboula feia el 3 a 1 i donava esperances al conjunt de Luis García Plaza. Però avui res ha sortit bé al Mallorca. Tot i dominar i aproximar-se amb perill a la porteria del Fuenlabrada, els vermells han vist com l'equip madrileny feia el definitiu 4 a 1 a manca de 20 minuts per al final i sentenciava el xoc.

Tot i la derrota, els de Luis García Plaza continuen en llocs d'ascens directe a Primera Divisió i treuen quatre punts d'avantatge al tercer classificat, l'Almeria. En la pròxima jornada, el Mallorca rebrà el Leganés a Palma. Un partit vital contra un rival directe que ha de servir als balears per trencar amb la mala dinàmica de joc i sobretot de resultats. El xoc es disputarà aquest dijous, 1r d'abril, a partir de les 19 hores.