Futbol
Esports 11/10/2014

Del Bosque desvela que farà cinc canvis contra Luxemburg i un d'ells pot ser Iker Casillas

El seleccionador espanyol retocarà l'equip per mirar de millorar el rendiment en la tercera jornada de classificació (20.45h, La1)

Efe / Ara
1 min
Del Bosque, pensatiu en l'entrenament de la selecció espanyola a Luxemburg / CHEMA MOYA / EFE

BarcelonaLa selecció espanyola s'enfronta aquest diumenge a Luxemburg (20.45h, La 1) en el tercer partit de la fase de classificació per a l'Euro 2016 i Vicente del Bosque ha anunciat que farà cinc canvis per mirar de millorar el rendiment que va fallar contra Eslovàquia. Tot i que no ho ha aclarit, tot apunta que Iker Casillas podria ser un dels sacrificats en la sacsejada del tècnic. "Sincerament, des d'abans del partit d'Eslovàquia tenia clar quin equip posaria contra Luxemburg. Hem analitzat el que ha passat i pràcticament coincidim en l'equip que posarem, independentment del que ha passat. Farem cinc canvis", ha comentat en roda de premsa.

Preguntat en concret pel porter del Reial Madrid, centre de les crítiques de la premsa, Del Bosque s'ha limitat a dir que és "el mateix cas que la resta de la plantilla". Tampoc sobre Diego Costa ha tancat el debat. "Ens aporta solucions però no té l'encert que ha mostrat en els seus equips", ha dit.

stats