Esports 11/11/2015

Del Bosque: "El tema de la independència no es percep a la selecció espanyola"

Ara
1 min
Vicente del Bosque a la cadena Ser / SER

BarcelonaAl seleccionador espanyol el preocupa la situació que es viu a Catalunya i la recent resolució sobiranista aprovada al Parlament perquè voldria que no existissin "la intolerància i la intransigència". Però, sobretot, el preocupa com pugui afectar el dia a dia de 'la roja'. "Els tècnics n'hem parlat, però els jugadors vénen amb naturalitat a defensar la selecció. Podem presumir de bona convivència, hem tingut molts catalans i estem obligats a acceptar-los tots de la mateixa manera, siguin d'on siguin. Aquí hi ha una relació fantàstica", va dir Del Bosque a la Cadena SER en una conversa amb Mariano Rajoy.

Del Bosque insisteix que al vestidor "mai s'ha discutit per política" i que en les celebracions no s'ha exhibit cap simbologia. "El pitjor que ens podria passar és que algú vingués per rutina. S'hi ha de venir, que sigui amb passió, si no, malament", va afegir.

En cas hipotètic que la independència deixés fora de la Lliga els clubs catalans, seria "molt dolent" per a la selecció.

Rajoy, De la Morena i Del Bosque a la cadena Ser / SER
stats