MOTOCICLISME
Esports 09/07/2014

Dani Pedrosa seguirà a Honda fins al 2016

El pilot de Castellar del Vallès allarga dos anys la seva vinculació amb la marca japonesa

N.g.
1 min
Dani Pedrosa, a Montmeló / ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaDani Pedrosa seguirà a Honda fins al 2016. La companyia japonesa ha fet públic aquest dimecres l'acord de renovació amb el pilot de Castellar del Vallès, que allarga dos anys la seva vinculació amb Honda, la marca amb la qual va debutar a MotoGP l'any 2006. Durant aquests anys, Pedrosa ha estat 'rookie' de l'any, subcampió tres cops i tres anys més ha acabat tercer de la classificació general.

Així, després de la renovació fa gairebé dos mesos de Marc Márquez, Honda s'assegura mantenir la seva parella de pilots durant dues temporades més. "Estic molt content d'anunciar la meva renovació amb Honda i agraït per la confiança que em demostra amb aquests dos anys més de contracte", ha dit el pilot, que ha afegit que seguir amb la marca japonesa "és la millor manera" de continuar la seva carrera esportiva. "Estic ansiós per donar el cent per cent i per seguir treballant".

El vicepresident d'Honda Racing Corporation, la branca esportiva de la companyia, Shuhei Nakamoto, ha assegurat que estan "contents" per la renovació de Pedrosa, i ha afegit: "La societat Dani-Marc [Márquez] ha demostrat ser exitosa i esperem uns altres dos anys més d'èxits".

stats