Futbol - Primera Divisió
Esports 02/03/2021

El Madrid salva un punt en l’últim minut (1-1)

Zinedine Zidane, entrenador del Madrid

El Reial Madrid va empatar contra la Reial Societat (1-1). L’equip blanc va aconseguir el gol de l’empat en l’últim minut d’un partit que ja veia perdut. Portu va avançar el conjunt basc en el minut 55 amb una gran rematada de cap, però els locals van igualar el marcador gràcies a un gol molt afortunat de Vinicius en el minut 89. L’empat deixa el Madrid compartint la segona posició amb el Barça ja que tots dos sumen 53 punts. L’Atlètic de Madrid, que encara té un partit menys, té un avantatge de cinc punts (58). Després d’una primera meitat en què l’equip local va comptar amb fins a quatre ocasions de perill per inaugurar el marcador, el partit va canviar per complet en una segona part en la qual el conjunt basc va sortir amb molta més energia.

"Hem dominat el partit i la llàstima és que hem tingut tres o quatre ocasions de gol a la primera part que no hem aconseguit. A la segona part també n'hem tingut. Perdem dos punts a casa però estic content amb el que Hem fet", va analitzar Zinedine Zidane.

Diumenge, contra l'Atlètic de Madrid

El Reial Madrid jugarà diumenge contra l'Atlètic de Madrid. Amb més gols que brillantor, el líder va sumar diumenge els tres punts en la visita a l’Estadi de la Ceràmica (0-2). El conjunt matalasser, que arribava al partit després d’haver encaixat un empat i una derrota contra el Llevant en els dos últims partits de Lliga, va haver de suar de valent per superar un intens Vila-real.

La realitat és que l’Atlètic no ho va tenir gens fàcil contra el Vila-real, que, liderat per Samu Chukwueze, va fer més mèrits que els madrilenys per endur-se el partit. Però els visitants es van saber imposar a les àrees. A la primera meitat en van tenir prou amb una jugada embolicada que va acabar amb gol en pròpia porteria de Pedraza després d’una rematada de cap de Savic. L’acció va haver de ser revisada pel VAR. El conjunt groguet va reaccionar abans del descans amb una bona oportunitat de Gerard Moreno, però entre Oblak i la defensa van poder rebutjar la pilota.

A la represa qui hi va posar el futbol i les ocasions va ser el Vila-real, però en una errada de Pau Torres, que va refusar de manera tova a la frontal, João Félix va recollir el regal per enviar un xut col·locat impossible per a Asenjo. Va ser la segona i darrera ocasió que l’Atlètic va tenir en tota la segona part. Els valencians van intentar remuntar fins al final, però sense sort.