Bàsquet - Lliga Endesa
Misc 07/04/2019

El Divina Seguros Joventut s'ennuega a Màlaga (88-63)

La Penya no ha pogut evitar a la pista de l'Unicaja la tercera derrota consecutiva

i
àlex Gozalbo
Nico Laprovittola

BadalonaEl Divina Seguros Joventut no ha pogut evitar la tercera derrota consecutiva i ha perdut contra l'Unicaja (88-63). L'equip malagueny ha imposat la seva major capacitat física i atlètica contra una Penya que no ha tingut una bona tarda. El conjunt visitant ha perdut 19 pilotes i ha fallat 22 dels 30 triples que ha intentat.

"En un moment important del partit hem abaixat els braços. Seguirem treballant per poder igualar el nivell físic de rivals com l'Unicaja. Hem patit la pitjor ratxa de la temporada, però volem seguir a la part alta de la classificació", ha opinat Carles Duran, entrenador de la Penya.

La Penya ha trigat a agafar el fil al partit. L'equip verd-i-negre, que ha fallat 15 dels primers 16 tirs de camp que ha intentat, no s'ha trobat còmode sobre el parquet del Martín Carpena, on ha arribat a perdre per 16 punts de diferència a la primera meitat. Quan ha endurit la seva defensa, el conjunt català ha començat a reduir distàncies (35-27).

El Divina Seguros Joventut ha arribat a situar-se a dos punts de distància (40-38), però l'equip badaloní no ha tingut una bona tarda a nivell ofensiu i ha patit per seguir el ritme de l'Unicaja, que ha exhibit una gran confiança. El conjunt local ha sentenciat el partit amb un parcial de 27-5 a vuit minuts del final (67-43). Sense opcions, la Penya ha desconnectat i la diferència local ha crescut de manera exagerada (79-50). "Els últims 5 minuts han sigut per oblidar", ha reconegut Albert Ventura. Al final, 88-63.