PATINATGE ARTÍSTIC
Esports 04/05/2019

El CPA Girona guanya el títol europeu de grups grans

El totpoderós CPA Olot no va poder revalidar el títol i va quedar en quart lloc

Ara
1 min
Les patinadores del CPA Girona, amb la copa de campiones d'Europa

BarcelonaEl CPA Girona va aconseguir un triomf històric ahir guanyant per primera vegada el títol europeu de grups grans al campionat de patinatge artístic que se celebrava a la localitat italiana de Reggio de l’Emília. El totpoderós CPA Olot, que acumula tretze campionats europeus a les seves vitrines, no va poder revalidar el títol i va quedar en quart lloc.

El CPA Girona, competint amb 'Bacterium'

En segona posició, darrere del CPA Girona, va quedar ben a prop el Diamante italià. El muntatge Bacterium del grup gironí va rebre una puntuació de 133.900, mentre que el conjunt italià va veure com el seu Through the eyes of a child va ser valorat amb 133.800 punts. El CPA Girona va ser millor en l’apartat tècnic, mentre que el Diamante va destacar més en l’apartat artístic. Amb una puntuació de 127.000 es va quedar el muntatge No em tallis les ales del CPA Olot. Per la seva banda, el CPA El Masnou va quedar cinquè.

Les patinadores del CPA Girona, a l'arribada a casa

A més, en el quartet que s’havia disputat abans dels grups grans, el Foment Cardoní -amb Llorenç Álvarez, Pere Marsinyach, Júlia Vallejo i Clàudia Terrades- va guanyar la medalla de bronze, ben a prop de la plata.

stats