Cop damunt la taula del Mallorca contra el Leganés

Els de Luis García Plaza són colíders de la Segona Divisió

ARA Balears
Un moment del partit.

El Mallorca ha guanyat 1-0 el Leganés a l'estadi de Son Moix amb un gol del central Antonio Raíllo durant la primera part del partit. Després de quatre jornades, els mallorquinistes s'han retrobat amb la victòria i es mantenen com a colíders del campionat empatats a 64 punts amb l'Espanyol.

El Leganés no ha posat les coses fàcils als mallorquinistes i a deu minuts del final del partit Juan Muñoz ha estavellat la pilota al travesser en una falta directa. Minuts més tard, Manolo Reina ha salvat els mallorquins amb una gran aturada després d'un cop de cap d'Eraso.

Cap dels dos equips no ha forçat ocasions durant la primera part, i de fet, el gol del Mallorca ha estat a pilota aturada. Ni Reina ni Risc han passat per gaire dificultats tot i l'intercanvi d'accions ofensives.

Raíllo s'ha jugat l'expulsió al minut 61 quan ha entrat amb les dues cames per davant per frenar la cursa de Shibasaki, però l'àrbitre només li ha mostrat la targeta groga. L'entrada al camp d'Amath Ndiaye, Alexandar Sedlar i Álvaro Giménez han contribuït a reactivar l'atac del Mallorca.