Lliga de Campions
Esports 17/03/2021

Continua la sequera a domicili de Luis Suárez a la Champions

L'Atlètic de Madrid és incapaç de marcar un gol al Chelsea en tota l'eliminatòria i cauen novament derrotats (2-0)

Simeone va substituir Suárez al minut 60

Amb l’excepció de la Lliga de Campions de butxaca de l’agost passat disputada a Lisboa, en què Luis Suárez va marcar un dels dos gols de la funesta eliminació del Barça a mans del Bayern Munic (2-8), que l’uruguaià segueix amb la seva sequera particular a domicili en aquesta competició. Concretament, no marca fora de casa des del 16 de setembre del 2015, quan va marcar a l’Olímpic de Roma en un duel corresponent a la fase de grups. La malastrugança de l’uruguaià continua ara que vesteix la samarreta de l’Atlètic de Madrid, que ahir va caure eliminat en ser derrotat novament pel Chelsea (2-0).

De fet, Luis Suárez va ser un dels assenyalats de la nit per Diego Pablo Simeone, que el va substituir al minut 60 de partit, davant la cara d’incredulitat del davanter uruguaià. Suárez no ha vist porteria contra el Chelsea, però cap dels seus companys tampoc en els 180 minuts d’eliminatòria en què el conjunt anglès ha sigut molt superior, tant en el joc, com en fiabilitat ofensiva i defensiva. És el tercer cop en els darrers quatre anys que l’Atlètic de Madrid cau eliminat a la ronda dels vuitens de final.

L’anada es va resoldre amb un 0-1 favorable al conjunt blue en un camp neutral per les restriccions del coronavirus i a la tornada, a Stamford Bridge, els matalassers tampoc van saber inquietar la porteria rival. Els jugadors de Tomas Tuchel, molt més profunds i infal·libles en defensa, es van avançar gràcies a un contraatac accelerat per Timo Werner i culminat per Hakim Ziyech al minut 38. Lluny de reaccionar, l’Atlètic va seguir topant a la segona meitat amb la defensa blue sense generar pràcticament ocasions fins als darrers minuts del duel, en què Joao Félix es va trobar amb una bona resposta del porter Mendy. Poc després, Emerson acabaria de rematar el partit amb un gol a les acaballes que deixava KO un Atlètic que va jugar els darrers 10 minuts amb un jugador menys per l’expulsió de Savic.

Amb l’eliminació dels matalassers, el Reial Madrid serà l’únic equip de la Lliga espanyola present al sorteig dels quarts de final que se celebrarà aquest divendres a la seu de la UEFA, a Nyon (Suïssa), a partir de les 12 hores.