Esports 05/05/2022

Comencen les obres de remodelació de Son Moix

S'espera que la reforma de la tribuna sol durin tres mesos i mig

ARA Balears
1 min
Les autoritats polítiques a la presentació de les obres de Son Moix

PalmaAquest dijous s'ha fet l'acte protocol·lari que marca l'inici de la remodelació de l'estadi de Son Moix (Visit Mallorca Estadi). Les autoritats polítiques i del Reial Mallorca han posat la primera pedra i han explicat i anunciat quines seran les claus i les reformes que es duran a terme durant la primera fase de les obres.

Segons ha explicat el club, aquest mes de maig, un cop el Mallorca hagi jugat el darrer partit de lliga com a local, començaran les obres de la tribuna sol. Han detallat que està previst que les reformes durin tres mesos i mig. El club ha explicat que, a part d'eliminar la pista d'atletisme de la zona, les obres suposaran la instal·lació d'una grada on cabran 6.500 persones. Així, un cop finalitzades les tasques de remodelació, aquesta zona del camp tindrà capacitat per rebre un total de 10.000 espectadors.

A més, es millorarà l'accessibilitat d'aquesta zona de l'estadi, amb una trentena de localitats per a persones amb necessitats especials i dificultats de mobilitat, així com seient per al seu acompanyant.

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, ha celebrat l'inici d'unes obres "molt esperades" i ha assegurat que l'eliminació de les pistes d'atletisme acostarà els aficionats a l'espectacle i "obriran el camp a la gent i faran més grans el club i la ciutat".

stats