Societat 05/04/2022

Cort aprova la primera fase del projecte de reforma de Son Moix

Amb un pressupost de cinc milions d'euros, l'actuació preveu la construcció de noves grades, que s'acostaran més al terreny de joc

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de les grades de Son Moix.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha aprovat la primera fase del projecte de reforma de Son Moix, que preveu la construcció d'unes grades, ubicades a uns vuit metres del terreny de joc, segons ha indicat la Gerència d'Urbanisme.

Les obres, que tindran un pressupost de 5,5 milions d'euros, es duran a terme aquest estiu. En concret, la primera fase del projecte preveu l'enderrocament de les grades actuals que hi ha a la zona de la tribuna de Sol, segons ha explicat durant una roda de premsa el regidor d'Esports, Francisco Ducrós.

Instal·lació d'una coberta

D'aquesta manera, s'eliminaran les pistes d'atletisme i desapareixerà la distància que fins ara ha separat els espectadors de la gespa. A més, aquesta remodelació també preveu la instal·lació d'una coberta, per resguardar els assistents de la pluja i el sol.

Ducrós ha manifestat que aquesta és "una fantàstica notícia", ja que es tracta d'un projecte que s'havia plantejat ja fa un temps. També ha recordat que, a final del 2021, el Mallorca va proposar fer una reforma integral de l'estadi, suprimint les pistes d'atletisme amb l'objectiu d'acostar les graderies al terreny de joc.

stats