2013-2014
Esports 05/03/2013

El club recupera la gira asiàtica per a la pretemporada

àlex Gozalbo
2 min

Barcelona.Toni Freixa, el portaveu de la junta del Barça, va confirmar ahir que el Barça farà la gira de pretemporada 2013-2014 per l'Àsia. El primer partit serà a Xangai (la Xina) el 4 d'agost, el segon a Bangkok (Tailàndia) el dia 7 i el tercer a Kuala Lumpur (Malàisia) el dia 10. De moment el club blaugrana encara no coneix els rivals.

El Barça recupera el concepte de gira intercontinental. Aquesta temporada l'equip blaugrana no va sortir d'Europa. El conjunt va tancar els cinc compromisos de preparació amb tres victòries (1-2 contra l'Hamburg, 0-8 contra el Raja Club Athletic i 0-2 contra el Dinamo) i dos empats (2-2 contra el PSG i 0-0 contra el Manchester United). La greu lesió de Marc Muniesa al debut va ser la pitjor notícia d'una època de preparació molt còmoda pel que fa als viatges.

L'última gira del Barça va ser l'estiu del 2011, quan l'equip blaugrana va visitar la costa oest dels Estats Units. L'any abans havia estat a l'Àsia, l'última vegada que el club va visitar el continent oriental durant la pretemporada.

Amistós a Munic

El Barça també disputarà un amistós el 24 de juliol a Munic contra el Bayern de Pep Guardiola. A més, el 31 d'aquell mateix mes podria disputar un altre partit a Tel Aviv amb un combinat de jugadors palestins i israelians. La celebració d'aquest enfrontament no és senzilla i, tot i les bones intencions del club, la resposta de les parts implicades va ser una mica escèptica. "La celebració del partit no és fàcil, però si no ho intentem no ho aconseguirem. El nostre gest és venir i ajudar a una millor entesa entre les dues comunitats", va explicar fa unes setmanes Sandro Rosell, president del Barça.

stats