NBA
Esports 07/10/2011

Les 5 grans novetats del videojoc NBA 2K12

Aquest divendres s'ha posat a la venda el videojoc que l'any passat va vendre més de cinc milions d'unitats i va rebre més de 20 distincions al millor joc de l'any

àlex Gozalbo
2 min
Magic Johnson i Larry Bird.

BarcelonaAquest divendres s'ha posat a la venda el videojoc NBA 2K12, que l'any passat va vendre més de cinc milions d'unitats i va rebre més de 20 distincions al millor joc de l'any.

Els periodistes especialitzats, com Paul Ulane (Sports Illustrated) o Jon Robinson (ESPN), destaquen les virtuts del videojoc.

El videojoc, que està disponible per a PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox 360, Nintendo Wii, PSP (PlayStation Portable ), Windows PC, iPhone, iPad i iPod Touch, presenta cinc grans novetats:

1. Mode històric

Amb The Greatest dóna l'opció de reviure el record de 15 dels millors jugadors de la història de la NBA. Es tracta de Michael Jordan, Magic Johnson, Larry Bird, Kareem Abdul-Jabbar, Wilt Chamberlain, Julius Erving, Patrick Ewing, Karl Malone, Hakeem Olajuwon, Scottie Pippen, Oscar Robertson, Bill Russell, John Stockton, Isiah Thomas i Jerry West.

2. Creació d'una llegenda

Permet a l'usuari crear el seu propi jugador, atorgant-li unes característiques físiques concretes, un estil de joc i fins i tot un perfil universitari específic. El nou jugador haurà d'entrenar-se, relacionar-se amb les franquícies i respondre entrevistes.

3. Control al pal baix

Permet més opcions ofensives en el joc al pal baix per tractar d'imitar tots els recursos possibles dels jugadors actuals. L'usuari pot inventar-se tot tipus de fintes i les noves opcions són, a banda, més intuïtives.

4. Presentació gràfica

El mode The Greatest recrea l'essència del bàsquet d'altres èpoques, amb mil detalls de cada pavelló i pistes de joc sense la línia de tres punts. Els partits més antics, a més, es visualitzen en blanc i negre. El videojoc copia la posició real de les càmeres a cada recinte esportiu.

5. Presència de Ricky Rubio

Els debutants (rookies) no apareixen al joc, amb algunes excepcions, com la de Ricky Rubio, base català dels Minnesota Timberwolves. La resta s'aniran incorporant amb actualitzacions.

stats