FUTBOL
Esports 29/08/2014

Cinc blaugranes i un periquito, a la llista de Del Bosque per als partits contra França i Macedònia

Bartra, Jordi Alba, Busquets, Pedro i Iniesta són els blaugranes, i Kiko Casilla, de l'Espanyol, s'estrena amb la selecció

Ara
1 min

BarcelonaEl seleccionador espanyol Vicente del Bosque ha facilitat aquest divendres la llista de 23 convocats per als partits contra França i Macedònia. En total, Del Bosque s'ha emportat cinc jugadors del Barça (Bartra, Jordi Alba, Busquets, Pedro i Iniesta) i un de l'Espanyol, el porter Kiko Casilla, que d'aquesta manera s'estrena en una convocatòria de la selecció espanyola.

"Hi ha vuit jugadors del passat Mundial que no estan convocats. Amb Piqué hi hem parlat, hi hem estat en contacte. Ell no està del tot recuperat, arrossega alguna molèstia de la lesió que va tenir al maluc. És un noi molt compromès amb la selecció i vol seguir venint, però el més important és que ara es recuperi", ha explicat el seleccionador espanyol.

Sobre els jugadors que han decidit aquest estiu deixar la selecció, ha dit: "Estem eternament agraïts a Xavi i a Xabi Alonso. Del Bosque ha tingut paraules de suport per a Víctor Valdés, que segueix sense equip després de no renovar per al Barça i de lesionar-se: "Hi ha molts lesionats. Els enviem el nostre suport, però m'agradaria destacar que volem demostrar el nostre suport a Víctor Valdés, que està en una situació compromesa".

stats