Futbol
Esports 23/06/2021

¿Va celebrar amb prou alegria Laporte el gol?: l'Eurocopa en tres tocs (dia 12)

Àlex Gozalbo
1 min
Aymeric Laporte

1. ¿Va celebrar amb prou alegria Laporte el gol? 

“Ja heu vist que he celebrat el gol amb molta ràbia”. Aymeric Laporte, que dies abans de disputar l’Eurocopa amb la selecció espanyola va ser qüestionat pel seu patriotisme, va bromejar amb la seva celebració del gol contra Eslovàquia. Revenja completada. “Ho he dit des del primer moment, estic vivint un somni i m’han acollit bé des de l’inici. Estic intentant retornar l’afecte per l’aposta que han fet per mi”, va dir el futbolista occità del Manchester City.

2. La cara positiva de la lesió de Dembélé

La lesió d’Ousmane Dembélé, que serà operat dilluns, preocupa, i molt, a can Barça, però el Programa de Protecció dels Clubs que la FIFA va ampliar el desembre passat permetrà al club blaugrana rebre una indeminització pel temps que no podrà comptar amb el davanter francès. Com que Dembélé es va lesionar amb la seva selecció, el Barça té dret a cobrar 20.584 euros per cada dia que el jugador estigui de baixa, a partir del 29è dia. La xifra final pot ser de gairebé dos milions d’euros.

3. Meunier, crític amb el conservadurisme 

El defensa belga Thomas Meunier va carregar ahir contra la UEFA per no permetre que l’estadi Allianz Arena de Munic s’il·luminés amb la bandera amb els colors de l’arc de Sant Martí en suport dels drets LGTBIQ i va clamar contra el conservadorisme del futbol en general. “Desaconsellaria als futbolistes homosexuals sortir de l’armari perquè la gent és estúpida. Les mentalitats no han evolucionat en aquest àmbit. La situació és espantosa”, va sentenciar.

stats