Esports 20/02/2018

Tòfol Castanyer aposta per la serra de Tramuntana i les escoles

Tòfol Castanyer: "A les xerrades de les escoles, intent explicar als nins la sort que tenim de viure a la serra de Tramuntana, poder gaudir de la muntanya sempre amb la mar al fons"

Juanmi Mas
1 min
Tòfol Castanyer aposta per la Serra de Tramuntana. Twitter

PalmaLa segona edició del circuit de curses infantils per la serra de Tramuntana ja està en marxa des del cap de setmana passat. Totes les proves seran gratuïtes i no competitives per donar més importància als valors per la natura. Bunyola ha estat la primera aturada i dia 18 de març arribarà la segona a Escorca (Lluc).

Aquestes curses estan organitzades pel Consell de Mallorca i apadrinades per l'atleta solleric Tòfol Castanyer. De fet, ell mateix va donar les medalles als infants a la primera cursa de muntanya en què participaren. El circuit inclou un total de deu corregudes entre els mesos de febrer i novembre, a més d'un programa d’activitats paral·leles per divulgar els valors de l’esport lligats al respecte per la natura i, en especial, a la serra de Tramuntana a les escoles i també entre les famílies.

Tòfol Castanyer: "A les xerrades a les escoles, intent explicar als nins la sort que tenim de viure a la serra de Tramuntana, poder gaudir de la muntanya sempre amb la mar al fons".

stats