Esports 11/03/2019

Calmet-Noguera i Sancho-Arroyo s'adjudiquen la cinquena CamelBak Camí de Cavalls

L’organització ja n'està dissenyant la pròxima edició, que es durà a terme els dies 13, 14 i 15 de març del 2020

Ivan Martín
1 min
La cursa s'ha consolidat després de cinc edicions i cada any són més els interessats en prendre part d'una cita que combina esport i natura.

Es MercadalLa parella formada per Ricard Calmet i Adrià Noguera en 'mountain bike' i Roberto Sancho i Diego Arroyo en 'trail run' s'han adjudicat la cinquena edició de la CamelBak Epic Camí de Cavalls 360, que s'ha duit a terme aquest cap de setmana a Menorca. El recorregut de la tercera i definitiva etapa es va dur a terme pel Parc Natural de l'Albufera del Grau i finalitzà al Mercadal. Un total de 322 esportistes hi han participat.

El director de la CamelBak Epic Camí de Cavalls 360, Joan Febrer, ha valorat molt positivament el desenvolupament d’aquesta cinquena edició, en què el bon temps ha dibuixat el millor escenari de Menorca per a aquest espectacle esportiu. “D’alguna manera s’ha complert un cicle. Des dels nervis de la primera edició, la consolidació de la segona, els canvis de la tercera i la pluja que ens va caure l’any passat, aquesta cinquena edició s’ha tancat el cercle”, ha valorat Febrer.

L’organització que Febrer dirigeix juntament amb Clara Fullana ja està dissenyant la pròxima edició de la cita, que es durà a terme els dies 13, 14 i 15 de març del 2020. Les inscripcions per a la sisena Epic Camí de Cavalls 360 obren a partir d’avui un primer període d’inscripció per a 30 equips. A final de maig es posarà a la venda la resta dels dorsals disponibles.

stats