COPA AMÈRICA CENTENARI
Esports 09/06/2016

Coutinho es vesteix de Neymar per liderar la golejada del Brasil davant Haití (7-1)

El davanter del Liverpool marca un 'hat trick', mentre Dani Alves dóna dues assistències

Ara
1 min
Coutinho remata en  un contraatac contra Haití

BarcelonaDesprés d'un decebedor inici de la Copa Amèrica Centenari, amb empat a 0 contra l'Equador, el Brasil ha recuperat l'alegria davant la dèbil selecció d'Haití. El combinat de Dunga s'ha desfet sense problemes dels caribenys per 7 a 1, en un partit on ha brillat especialment el davanter del Liverpool Coutinho. L'atacant brasiler ha marcat el primer 'hat trick' de la competició, i davant l'absència de Neymar en aquest torneig, s'ha carregat la responsabilitat ofensiva a l'esquena.

Qui també ha seguit demostrant les seves aptituds en atac és Dani Alves, que ha donat dues assistències de gol, a Renato Augusto i Lucas Lima. El madridista Casemiro i el matalasser Filipe Luis també han sortit des de l'inici per part del conjunt brasiler, mentre que a l'eix de la defensa hi ha jugat un dels homes que s'ha associat al Barça durant els últims dos anys, l'actual jugador del PSG Marquinhos.

James Marcelin ha marcat el gol d'Haití, molt celebrat pels més de 28.000 espectadors que s'han citat al Camping World Stadium de Florida. La jugada dels caribenys ha arribat per la banda esquerra del seu atac, aprofitant que Alves havia deixat buit el seu carril.

En l'altre partit d'aquesta matinada passada l'Equador i el Perú han empatat a dos. D'aquesta manera, els peruans encapçalen el grup amb 4 punts juntament amb el Brasil. Tots dos equips es jugaran la classificació en l'última jornada en un duel directe que pot deixar fora qualsevol dels dos conjunts si l'Equador goleja Haití.

stats