Esports 16/02/2014

Bauzá: "Som el PP de sempre, defensam 'lo nostro'"

El president del govern ha recordat que el partit conservador compleix els seus compromisos en el dinar de matances celebrat a Campos

Ara Balears
1 min
Bauzá dirigint-se als assistents al dinar.

PalmaEl president del Govern de les Illes, José Ramón Bauzá, ha fet una gran defensa de 'lo nostro' en la setena edició del dinar de matances de PP, que s'ha celebrat avui migdia a Campos sota l'organització de les Noves Generacions campaneres. Més de 1.100 persones han assistit a una trobada en la que Bauzá ha recordat que el partit conservador compleix els seus compromisos i en la que ha tornat a recordar les bones xifres econòmiques, que segons l'executiu, té l'arxipèlag.

"Som el Partit Popular de sempre, defensam 'lo nostro', les nostres tradicions, la nostra cultura i la nostra llengua", ha recordat el president, sota la mirada del secretari general de la formació, Miquel Vidal, el president del PP de Mallorca, Jeroni Salom, el conseller d'Agricltura, Medi Ambient i Territori, Biel Company, la president del Consell, Maria Salom, i el batle de campos, Sebastià Sagreras. En aquest sentit, Bauzá ha lamentat que "n'hi hagi alguns entestats en fer creure el contrari, però potser són ells els que tenen algun tipus de crisis d'ansietat"

El president del Govern també ha aprofitat per apuntar que el PP continua "complint el seu programa electoral" i ha repassat les xifres econòmiques que fan treure pit al govern. "Les coses estan canviant i ho estan fent per bé", ha assenyalat Bauzá, que ha recordat que les Balears du 15 mesos consecutius reduïnt les xifres d'atur i nou creant ocupació neta, sent una de les comunitats amb més dinamisme empresarial.

"Aquest Govern divendres passat anunciava que havia saldat el seu deute amb els proveïdors, després de pagar més de1.340 milions d'euros i ja estava en condicions de pagar en els 60 dies previstos per la llei", ha reiterat Bauzá.

stats