Lliga de Campions
Esports 18/09/2013

Mourinho cau derrotat en el seu retorn a la Champions amb el Chelsea

El Milan derrota el Celtic i el Basilea sorprèn l'equip de Londres a Stamford Bridge

Ara
Mourinho, durant el partit del Chelsea contra el Basilea / AFP

BarcelonaLa victòria del Milan contra el Celtic i la derrota del Chelsea de Mourinho a mans del Basilea han estat alguns dels resultats més destacats de la primera jornada de la Champions, que s'ha completat aquest dimecres.

Al grup H, el del Barça, a més del triomf culer contra l'Ajax també hi ha hagut la victòria del Milan contra el Cèltic (2-0). Un triomf 'in extremis' que els italians no han pogut aconseguir fins al minut 82, quan Zapata ha marcat el primer gol. Muntari ha a fet el segon al 85. Els blaugranes són els primers líders, seguit dels italians.

Un dels resultats més sorprenents s'ha produït al grup E, a Stamford Bridge. El Chelsea de José Mourinho ha perdut contra el Basilea (1-2). Els anglesos s'han avançat amb un gol d'Oscar al límit del descans, però els suïssos han capgirat el marcador gràcies a Salah (71') i Streller (81'). A l'altre partit, el Schalke 04 no ha donat cap opció a l'Steaua de Bucarest, amb els gols a la segona part d'Uchida, Boateng i Draxler.

Al grup F, el Nàpols ha superat el Dortmund en un partit polèmic, que ha acabat amb les expulsions del porter visitant Weidenfeller i de l'entrenador alemany Jurgen Klopp (2-1). Higuaín ha avançat els locals, el porter visitant ha estat expulsat abans del descans i Insigne ha sentenciat el partit a la represa. El Dortmund ha pogut retallar distàncies per mitjà d'un autogol de Zuniga a falta de tres minuts. D'altra banda, l'Arsenal ha sumat els primers tres punts gràcies a la victòria al camp de l'Olimpique de Marsella (1-2). Walcott i Ramsey han marcat al segon temps, mentre que els locals han ajustat el marcador gràcies a un penal transformat per Ayew al descompte.

Per últim, al grup G, l'Atlètic de Madrid és el primer líder després de derrotar el Zenit al Calderón (3-1). Tot i el resultat, els matalassers no ho han tingut fàcil. Miranda ha avançat els de Simeone al minut 40, però Hulk ha empatat al quart d'hora de la represa. Arda Turan ha tornat a donar avantatge als locals (64') i Leo Baptistão ha sentenciat a falta de deu minuts. A l'altre partit del grup, el Porto ha guanyat al camp de l'Àustria de Viena amb un solitari gol de Lucho (0-1).