WATERPOLO
Esports 07/02/2015

El CN Terrassa i l'Atlètic Barceloneta no fallen a la divisió d'honor masculina de waterpolo

Només s'han jugat dos partits ja que s'està jugant la Copa de la Reina de waterpolo

Una imatge del partit entre el CN Sant Andreu i l'Atlètic Barceloneta

BarcelonaL'Atlètic-Barceloneta segueix recuperant el seu millor joc i ha derrotat el Real Canoe NC-Isostar per 6-14 (0-2, 1-3, 2-4 i 3-5). La jornada 15 de la Divisió d'Honor masculina només ha vist en acció dos partits de la 15a jornada, en motiu de la Copa de la Reina femenina.

A Madrid, el Barceloneta ràpidament s'ha posat 0-2 amb gols d'Espanyol i Perrone. A la sortida del segon quart, un gol de Fran Fernández ha tallat un intent de reacció local (0-3) i Espanyol -màxim golejador del partit amb 5 tants- ha liderat l'atac mariner (1-5). El Canoe ha reaccionat al tercer quart (3-5), però el Barceloneta no li ha donat opcions.

En l'altre partit de la jornada, jugat a Terrassa, el líder no ha donat cap opció al cuer, l'AR Concepción-Cdad.Lineal imposant-se per 23-5 amb parcials de 6-2, 6-0, 4-1 i 7-2.