Barça
Esports 05/01/2015

El Barça rescindeix el contracte d'Andoni Zubizarreta

El club ha cessat el fins ara director de futbol. Dimecres, Bartomeu explicarà la decisió en roda de premsa (16 h)

Ara
1 min
Andoni Zubizarreta, entrevistat a Canal + 1 / @casadelfutbol

BarcelonaEl Barça prescindeix d'Andoni Zubizarreta. El club blaugrana ha emès un comunicat aquest dilluns al migdia per dir que "el president Josep Maria Bartomeu rescindeix el contracte del fins ara director de futbol de l'entitat". El màxim mandatari blaugrana oferirà dimecres, a partir de les 16 h, una roda de premsa per explicar més detalls de la decisió. A més, la junta directiva del Barça es reunirà de manera extraordinària a les 20 h a les oficines del club per tractar el tema de la sanció de la FIFA pel cas Masia.

"El president, en nom de l'entitat, agraeix a Andoni Zubizarreta la seva aportació, dedicació i professionalitat en aquests darreres quatre anys al capdavant de la direcció de futbol del club", diu el text.

Després de la derrota contra la Reial Societat, Zubizarreta va fer unes declaracions a Canal+ en què apuntava Bartomeu en la sanció a la FIFA. De fet, l'exjugador basc ja insinuava que si el millor pel Barça era que deixés el càrrec, ell el posava a disposició. Un dia després, ha estat cessat.

stats