Barça

El Barça presenta la samarreta per a la temporada 2021-22

L'equip blaugrana ha mostrat l'equipació amb què jugarà aquest curs

2 min
Presentació de la nova samarreta del Barça

BarcelonaEl Barça ha presentat aquest dimarts la primera equipació per a la temporada 2021-2022. La presentació ha tingut lloc en un acte al Camp Nou, conduït pel periodista Albert Om, i amb diverses actuacions musicals, així com la presència del rondo, element característic del joc de posició blaugrana i que ha sigut representant per nens i nenes de les FCB Escoles. Dos jugadors del primer equip, Riqui Puig i Ansu Fati, i dues jugadores del Barça femení, Marta Torrejón i Caroline Graham Hansen, han sigut els encarregats de mostrar la nova equipació.

Presentació de la nova samarreta del Barça

Per tal de parlar dels fonaments del Barça i dels motius que han inspirat una samarreta que ha basat el seu disseny amb l'escut culer, s'han reproduït missatges de personalitats reconegudes del club com Pau Gasol i Alèxia Putellas i també de la societat catalana, com el cuiner Ferran Adrià. També d'Hmad Menzou, un noi de 16 anys, beneficiari d'un dels programes de la Fundació Barça i que va arribar del Marroc a Catalunya sense els seus pares.

El Barça i Nike també han volgut destacar que la samarreta per aquesta temporada està fabricada amb polièster 100% reciclat obtingut a partir d'ampolles de plàstic reciclades.

El disseny de la samarreta

La nova samarreta mostra l’escut del Barça: agafa les seves formes i els diferents elements que el componen i els tenyeix amb els colors del club. A la part davantera, a l’alçada del pit, hi ha la silueta de la Creu de Sant Jordi, patró de Barcelona, i de la senyera. En la part inferior, es mantenen les tradicionals franges verticals en blau i en grana. Al dors, just sota el coll, se situa la bandera de Catalunya, mentre que el nom dels jugadors, el número i el logo d’UNICEF estaran estampats en color blanc.

Completen l’equipació els pantalons, amb un camal blau i l’altre grana, i les mitgetes amb cercles horitzontals de les mateixes tonalitats, amb el nom del Barça brodat en blanc i el símbol de Nike.

stats