COPA DEL REI
Esports 27/01/2016

Luis Enrique: "Hem vist les orelles del llop. Calia millorar per no caure eliminats"

El tècnic asturià admet que l'equip ha patit molt abans del descans

Toni Padilla
2 min
Luis Enrique / EFE

BarcelonaLuis Enrique Martínez, tècnic del Barça, s'ha mostrar satisfet pel triomf contra l'Athletic. El tècnic asturià ha explicat que "no és fàcil dir les raons. L'Athetic ens ha pressionat, amb fidelitat al seu estil. Ja saps quan et toca jugar amb ells que saben com pressionar i això, crea problemes. Et toc estar ben situat, buscar línies de passada i estar ben situats, però no ens ha sortit. Cada passada cap a la defensa creava problemes, ens ha faltat trobar solucions per fer el camp més gran. Segurament, el fet que ells estiguessin més frescos a la primera part ha ajudat".

A la segona part tot allò que s'havia treballat ens ha sortit. Hem estat fidels al nostre estil, un partit apassionant que deixa clar com en pot ser de difícil, aquest esport. Té mèrit el que ha fet l'Athletic i té mèrit el que hem fet nosaltres. Ha estat un gran partit. Quan hem vist que si seguíem igual podíem ser eliminats, hem jugat una gran segona part".

L'asturià ha admès què durant la temporada és normal tenir partits dolents, però ha deixat clar "estic orgullós de ser fidel a un estil, no és fàcil. Hem estat molt superiors a la segona part". Luis Enrique ha fet broma dient amb Valverde ens "caiem pesats de tant jugar un contra l'altre", lloant el partit dels bascos. "Demostra com és de complicat aquest esport. Té mèrit seguir guanyant com ho fem".Sobre Mascherano, ha explicat que "és un jugador clau pel rendiment, per tot allò que aporta, com el caràcter".

Sobre el mercat de fitxatges i el fitxatge frustrat de Nolito, Luis Enrique ha explicat que "el mercat s'acaba el dilluns, no tinc per costum dir res. Toca esperar per si venen els Reis".

stats