HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 11/12/2017

Sortides complicades per a Barça i Liceo en la jornada entre setmana de l'OK Lliga

Empatats a 30 punts al liderat, els blaugranes visiten Vic i els gallecs van a Igualada

Ara
1 min
El Barça Lassa, líder de la lliga d'hoquei sobre patins

BarcelonaAquest dimarts i dimecres es completarà la dotzena jornada de l'OK Lliga. Després d'un cap de setmana amb competició europea, la lliga domèstica d'hoquei sobre patins torna a agafar protagonisme.

A la part alta de la classificació, el Barça Lassa i el Liceo segueixen amb la seva pugna particular, igualats a 30 punts. Aquest dimarts buscaran un nou triomf per prolongar la seva bona ratxa. Els blaugranes s'enfrontaran al Vic a domicili, mentre que els verds visitaran la pista de l'Igualada HC.

Els segueix de prop el Reus Deportiu, a sis punts, que visitarà la pista del Lloret Vila Esportiva. ICG Software Lleida-Recam Làser Caldes i Voltregà-Arenys de Munt culminaran la jornada de dimarts. Els partits es podran veure en directe per OK Lliga TV i començaran a les 21.30 h.

Finalment, dimecres es disputarà el Noia Freixenet-Vendrell (21 h), que es podrà veure per Esport3 en ser el partit de la jornada.

Els altres dos enfrontaments de la 12a jornada ja es van disputar el cap de setmana. El PAS Alcoi va derrotar el Citylift Girona CH (2-1) i el Corredor-Mató CH Palafrugell va empatar a la pista de l'Asturhockey (2-2).

stats