HANDBOL
Esports 22/03/2019

El Barça Lassa, campió de la Lliga Asobal per novè any seguit

L'equip blaugrana ha superat el Quabit Guadalajara (40-24)

Ara
1 min
El Barça Lassa, campió de la Lliga Asobal per novè any seguit

BarcelonaEl Barça Lassa d’handbol va celebrar divendres una nova Lliga Asobal. L’equip blaugrana va superar el Quabit Guadalajara al Palau Blaugrana (40-24) i, quan encara queden set jornades per acabar la competició, nou rècord, va sumar el seu novè títol consecutiu. El conjunt entrenat per Xavi Pascual va arribar al descans amb una renda de deu gols (21-11), un avantatge que va gestionar i va augmentar durant la segona meitat. Uns 2.000 espectadors van presenciar el triomf en directe.

Aleix Gómez, amb vuit gols, va ser el màxim anotador del Barça Lassa. Nemanja Ilic (6) i Dika Mem (5) també van veure porteria amb assiduïtat. “Amb la Lliga Asobal ja són cinc títols de cinc de possibles aquesta temporada. L’ambició i la competitivitat d’aquest equip no té límits. Enhorabona!”, va recordar Josep Maria Bartomeu, president del club.

La temporada entra ara en la fase dels judicis amb les eliminatòries de la Lliga de Campions. Tot el que no sigui arribar a la 'final four' de Colònia implica una lectura apocalíptica del nivell de l’equip i del rumb del projecte, un punt recurrent en el pla de les valoracions al Palau. En l’escala de mèrits, la Lliga Asobal no hi apareix.

stats