LIGA ADELANTE
Esports 15/03/2015

El Barça B es deixa empatar contra el Racing amb un gol de penal (1-1)

Sandro havia avançat l'equip de Jordi Vinyals però Edgar Ié ha comès un penal matusser que ha servit per igualar el partit a falta de tres minuts

BarcelonaEl Barça B seguirà una setmana més en zona de descens després d'empatar a un gol contra el Racing de Santander (1-1). El filial blaugrana no ha sabut jugar bé els darrers minuts del partit i ha vist com l'equip càntabre igualava el marcador gràcies a un llançament de penal.

A diferència d'altres partits, el Barça B ha fet un bon enfrontament contra un rival directe. Els blaugranes han dut la iniciativa del joc, han tingut les idees clares i s'han acostat amb perill a la porteria rival. El partit, però, ha arribat al descans sense gols.

A la segona meitat s'ha mantingut la mateixa dinàmica i el Barça B, finalment, ha obtingut el premi del gol amb una magnífica centrada d'Adama i una rematada de Sandro que s'ha colat al primer pal del porter (min 66).

La diana feia justícia als mèrits del filial, que ha seguit jugant igual, buscant el segon. Però no ha arribat i el Racing estava viu als darrers minuts. Així ha estat com el conjunt càntabre ha forçat un penal al minut 87: Edgar Ié ha agafat de forma matussera el davanter i l'àrbitre ha indicat el xut des dels 11 metres.

Borja Granero ha estat l'encarregat d'executar-lo, i Ortolà ha endevinat bé el xut. Però el refús ha quedat mort al cos del jugador del Racing, que no ha perdonat i ha fet l'empat a porteria buida.

El Barça B es manté penúltim de Segona Divisió A amb 28 punts, i el Racing també està en zona de descens, amb 29. La salvació la marquen l'Osasuna (amb un partit menys) i l'Albacete, amb 31 punts.