COPA DEL REI
Esports 12/02/2014

El Barça es protegeix amb la pilota i arriba a la final de Copa contra el Madrid (1-1)

Un gol de Messi ha obert el camí a equip concentrat i entonat en el joc

Toni Padilla
Messi, celebrant el seu gol a Anoeta

BarcelonaEl Barça jugarà la final de la Copa del Rei després d'empatar (1-1) al camp de la Reial Societat en el partit de tornada de les semifinals de Copa. Després del 2-0 de l'anada, d'equip de Gerardo Martino ha fet un pas endavant decidit a no patir contra els bascos.

Martino ha donat descans a Alexis posant un equip sobre la gespa ideal per mantenir el control de la pilota. I el Barça s'ha defensat atacant, fent-se amb la pilota i amagant-la a una Reial Societat que gairebé mai ha somiat en aixecar aquesta eliminatòria.

El Barça ha marcat el ritme del partit i una gran jugada de Messi després d'una pèrdua de pilota de José Angel ha decidit la semifinal. Malgrat que Vela ha fallat una ocasió poc després, el Barça ha jugat centrat, sense cometre moltes errades. Iniesta ha demostrat de nou estar en un bon moment de joc, amb Piqué i Mascherano atents en defensa.

La segona part ha estat un tràmit malgrat un bon xut de Vela al travesser. Vela ha estat un corcó en atac, però Mascherano s'ha tret l'espina dels patiments en el partit d'anada. Martino no ha donat descans a Busquets, malgrat que tenia una groga, en un partit d'ocasions a les dues porteries en que les intervencions especialment del porter local Zubikarai han evitat més gols del Barça. Ja en els darrers minuts, amb el partit sentenciat, el Barça s'ha distret per primer cop i Griezmann ha empatat als 87 minuts.