LIGA ADELANTE
Esports 28/02/2015

El Barça B de Vinyals no troba el rumb i s'enfonsa una mica més (2-4)

Els locals acaben amb 10 jugadors i podrien caure en posicions de descens aquesta jornada

A.l.
Els jugadors del Mallorca celebren el gol al Miniestadi / LFP

BarcelonaEl Barça B juga amb foc i podria situar-se aquest cap de setmana en posicions de descens a Segona B. Jordi Vinyals continua sense trobar la tecla adient i no coneix la victòria a la banqueta del filial blaugrana, que ha caigut 2 a 4 contra el Mallorca en un partit que ha tornat a demostrar les deficiències d'un grup molt jove, sobre el qual recau molta pressió. El Mallorca de Miquel Soler s'ha avançat al marcador gràcies a un gol en pròpia porta d'Alejandro Grimaldo, a qui ha colpejat la pilota en un córner i s'ha acabat introduint a la xarxa mansament. Pocs minuts més tard, el Mallorca ha fet més gran la ferida, amb un gran llançament de Xisco amb cama esquerra, ajustat al pal dret defensat per Suárez.

El filial català ha reviscolat gràcies a un penal rigorós sobre Adama Traoré que s'ha encarregat de marcar Patric. Era el minut 40 del primer temps i els blaugranes entraven al partit. Al minut 58, Grimaldo ha avisat, però el seu xut de falta ha impactat al pal del porter visitant. Catorze minuts més tard, el lateral no ha perdonat, i com si es tractés d'un davanter centre, ha caçat una pilota centrada des del lateral tirant-se a terra i marcant el 2 a 2. Poc ha durat l'alegria dels homes de Jordi Vinyals. L'àrbitre del partit, De la Fuente Ramos, ha assenyalat penal per una entrada de Sergi Juste sobre Joselu, altrament molt protestada, que el mateix Joselu s'ha encarregat de convertir. Era el 2 a 3 i aquí s'ha acabat el partit. Babunski, en una demostració de la impotència local, ha estat expulsat per una dura entrada a la medul·lar i el Mallorca ha aguantat l'avantatge, exposant el filial a un dur correctiu que ha rubricat Marco Asensio amb un gran llançament de falta al minut 94, que ha segellat el 2 a 4 definitiu.