Futbol femení
Esports 18/01/2014

Un autogol condemna l'Espanyol femení davant el Llevant (1-0)

Un mal refús d'Emma en un llançament de falta ha donat els tres punts al conjunt granota

Natalia Arroyo
1 min
L'Espanyol femení ha caigut per la mínima contra el Llevant / RCDESPANYOL.COM

BarcelonaL'Espanyol femení ha intentat plantar cara davant el Llevant però ha acabat perdent per la mínima al Poliesportiu Natzaret de València (1-0) per culpa d'un autogol d'Emma a l'inici del partit. Els esforços periquitos per empatar han sigut inútils i l'equip que encara entrena provisionalment Titi Camúñez es mantindrà fora de les posicions de Copa de la Reina, que aquest cap de setmana tenien a l'abast després de moltes setmanes a la zona baixa.

El partit ha tingut domini local des del començament, amb arribades de Buceta i Alharilla, tot i que l'Espanyol no ha perdut la cara al partit, conscient que només estava un gol per sota en el marcador. Les blanc-i-blaves, de fet, haurien pogut encaixar el segon gol després d'un penal, però Alba Merino ha fallat el seu llançament, que ha enviat per sobre del travesser.

La derrota de l'Espanyol suposa iniciar malament el perillós 'Tourmalet', en què s'enfrontarà de manera consecutiva als poderosos Athletic, Barça i Atlètic de Madrid.

La resta de partits de la 17a jornada es completaran diumenge, després de la victòria, també per la mínima, del València 1-0 davant el Fundació Cajasol San Juan. Són aquests: Barça-Reial Societat (11h), Athletic-Granada (12h), Transportes Alcaine-Oviedo Moderno (12h), Atlètic de Madrid-Collerenc (12.15h), Llevant Les Planas-Rayo Vallecano (12.30h) i Sant Gabriel-Sevilla (13h).

stats