LIGA BBVA
Esports 07/02/2015

L'Atlètic fa miques el Reial Madrid i dóna emoció a la Lliga (4-0)

El Madrid no ha derrotat el seu rival en cap dels sis partits oficials d'aquesta temporada

T.p.
Tiago, celebrant el primer gol de l'Atlètic de Madrid al derbi

BarcelonaMadrid segueix sent territori matalasser. L'Atlètic de Madrid de Simeone ha tornat a guanyar el derbi, en aquesta ocasió amb una superioritat gairebé insultant (4-0). En un dels pitjors partits del Madrid d'Ancelotti, i un dels millors de l'Atlètic de Simeone, els locals han golejat un rival sense ànima, i donen així molta emoció a la Lliga. Si el Barça guanya a Bilbao, es situarà a un punt dels blancs. L'Atlètic de Madrid, per la seva part, s'hi situa a quatre punts. Aquesta temporada, l'Atlètic ja ha jugat sis derbis contra el Madrid i no n'ha perdut cap.

El partit l'ha controlat tota l'estona l'equip local. Sense Ramos ni Marcelo, el Madrid ha fet aigües en defensa. Al centre del camp, Khedira ha patit molt i l'Atlètic, malgrat perdre per lesió Koke als 10 minuts de joc, ha donat molta feina a Casillas. En cinc minuts, l'Atlètic ha fet dos gols. Primer, gràcies a Tiago, amb un xut en què Casillas ha fallat. I poc després, Saúl, l'home que havia entrat per Koke, ha fet el 2-0 amb una xilena magnífica (2-0, min 18). La golejada hauria pogut ser més gran si l'àrbitre hagués xiulat unes mans de Kedhira dins de l'àrea.

A la segona part el Madrid ha intentat reaccionar, però ha atacat sense idees. Cristiano, desaparegut, no ha fet gairebé res i, de mica en mica, Griezmann ha aprofitat els espais per martiritzar el rival amb contres. En una d'aquestes contres, ha fet el 3-0 amb l'ajuda de Varane (min 67). En els darrers minuts, Mandzukic ha tancat la festa amb el quart gol local.