Esports 03/11/2019

L'Atlètic Balears continua imparable i suma un nou triomf davant l'Oviedo B (3-1)

Els blanc-i-blaus són líders amb solitari i avantatgen amb cinc punts el segon classificat

Gabarre suma vuit jornades consecutives fent gol

PalmaL'Atlètic Balears està en estat de gràcia. Aquest diumenge els blanc-i-blaus han sumat una nova victòria, la desena en onze partits, davant el filial de l'Oviedo. Els de Manix Mandiola s'han imposat per 3 gols a 1 en un partit en què han estat molt superiors al seu rival i es consoliden al capdavant de la classificació del grup 1 de la Segona B.

Gran part del que ha passat al partit ha tingut lloc a la primera part, en la qual s'han fet tots els gols del xoc. En el minut 20, Jorge Ortiz ha avançat els 'balearicos', però pocs minuts després els asturians han empatat després d'aprofitar un dubtós penal per mans del capità Vallori. El segon i el tercer gol dels homes de Mandiola han arribat a la recta final del primer temps.

El pitxitxi Gabarre ha fet el 2 a 1 després de culminar una gran jugada personal. El davanter suma vuit jornades consecutives marcant. I quan faltaven dos minuts per al descans, Jordan ha posat el tercer i definitiu al marcador.

Els de Mandiola han sabut administrar la diferència i han fet una segona part molt seriosa, sense concedir ocasions al rival. L'Atlètic Balears visitarà la pròxima jornada l'Atlètic de Madrid B, conjunt que ocupa la segona posició a la classificació a cinc punts dels blanc-i-blaus.