BARÇA
Esports 11/10/2019

Ansu Fati, convocat amb la selecció espanyola sub-21

Ocuparà el lloc de Carles Pérez, que, segons la Federació Espanyola, és baixa per problemes musculars

N.g. / A.n.
2 min
Ansu Fati, pendent d'un tràmit burocràtic per poder anar amb la selecció espanyola

BarcelonaLa Federació Espanyola de Futbol ha convocat Ansu Fati per a la selecció sub-21, que aquests dies està concentrada i que dimarts s'enfronta a Montenegro en un duel de classificació per a l'Eurocopa sub-21 del 2021. Ansu ocuparà el lloc d'un altre blaugrana, Carles Pérez, que, segons ha informat la Federació Espanyola, serà baixa per a aquest partit per molèsties musculars.

Ansu va rebre ahir dijous el tràmit que necessitava per part de la FIFA per completar la nacionalització espanyola i, només un dia després, ja ha estat cridat amb el combinat estatal espanyol sub-21, que entrena Luis de la Fuente.

Es va descartar la seva presència amb la sub-17

Aquest dimecres ja es va conèixer que el jove atacant blaugrana no disputarà el Mundial sub-17, que la selecció espanyola jugarà del 26 d'octubre al 17 de novembre al Brasil. El seleccionador estatal d'aquesta categoria, David Gordo, va donar aquest dimecres la llista de convocats i Ansu Fati no hi és, així que es quedarà a Barcelona. Sí que hi són dos blaugranes més que actualment juguen al juvenil A: José Martínez i Ilaix Moriba.

Francis Hernández, director esportiu de les categories inferiors de la selecció espanyola, va parlar sobre l'absència del blaugrana.

"Hem pres la decisió que el jugador no vingui al Mundial sub-17 amb nosaltres. Quan vam decidir iniciar els tràmits per nacionalitzar l'Ansu va ser perquè en algun moment estigués disponible per a la selecció espanyola, no per a cap categoria en concret. Des de la direcció esportiva hem decidit, fent una anàlisi esportiva, que el millor és que el noi es quedi i que pugui tenir opcions en les convocatòries del novembre per participar en categories més altes. L'objectiu és que en un futur pugui participar amb l'absoluta", va indicar Francis Hernández, el director esportiu de les categories inferiors de la selecció espanyola.

David Gordo, per la seva part, va dir que creuen que Ansu Fati està "preparat per participar en categories superiors" i també va explicar que la llista que han donat és "continuista".

stats